USA Skins

2009.12.23. 09:32




Én nem tudom ti hogyvagytok vele, de szerintem az amerikaiak többsége igen is
rasszista és utálja azokat a kibaszott rabszolgákat és bevándorlóferdeszemű nyomorékokat akik elszedik előllük az állást és a kis éttermükben árulják a szart olyan higéné melledt hogymég a csótány  is belepusztul.

Ez a videó is muitatja hogy azért mégsem olyan hülye férevezetett segg minden amcsi.
Egyesek zabálják a reklámszart és mindent megvesznek mert ők megtehetik mivel ők a jókisfiúk akik nem tettek semmit csak hagyták megfulladni a zsidók kezei közt az országuk, másrészt meg mert eleve van az a hülye tévé a túlsúlyos gyerek aki mindent felzabál és addig játszik az x-box-án míg be nem szarik vagymíg ki nem szárad/éhen nem hal.

Namost akkor emberek döntsék el hogy minek jobb lenni.
Egy tényleges házi sértésnek vagyinkább annak az embernek aki kihátrál kivár majd ha rákényszerítik harcol.

Mellékessen Amerika ha nincs Pearl Harbor kimaradt volna a háborúból.
A gringóknak mindíg is tetszett Hitler elgondolása és eszmeisége.
Csaképp jöttek azok a ferdeszemű csicskák a zéróikkal és elbasztak mindent mert megválasztották a támadás hatására rooseveltet aki egy büdös zsidó volt és mind Angliát mind Amerikát belehajszolta a háborúba.
Ha a japók nem támadnak Rudolf Hess minden bozonnyal sikeressen békét köt amibe belemegy Amerika is.Ezután együttes katonai erővel elsöprik az oroszokat és máris megvan a világbéke és a WEITH WORLD

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetijobb.blog.hu/api/trackback/id/tr741617383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása