Boldog harcos győzelmekben gazdag új évet kívánok minden tisztességes MAGYAR embernek, Bajtársnak s bizalommal hűséggel türelemmel teli új évet elszakított testvéreinknek mert egyes emberek semmibe veszik őket s románnak,szlováknak szerbnek titulálja azokat a jóravaló szegény paraszt,munkás,Székely...stb embereket kik ősei érte haltak hogy ő MAGYAR maradhasson s, hogy most ők odakünn tengenek a nagyvilágban s 16 milliót szétszakított trianon. Ez másokat annyira fog érdekelni minthogy a 100.000-ás tehéncsordából elhalálozott egy marha vagyépp megrokkant. Ebben a harcban magunknak kell talpraállni s kivívni az összetartás, a szó, a béke, de ha kell a karda a balta s a vérontás erejével is az igazságunk. Erre az új évre fogadjuk meg azt Bajtársak, hogy akivel találkozunk odakünntről legyen az Erdély,Délvidék,Felvidék vagy épp Őrség, azt meghívjuk egy kicsit iszogatni beszélgetünk vele,lelkesítjük s elmondjuk neki hogyis áll az ügyünk errefele.
Mindenki tudja mire gondolok.

Az AVH-s senkiket is üdvözlöm és boldog újévet csak annyit mondanék gondolkozzanak el kik maguk s hogy kinek adták el a lelküket.




 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetijobb.blog.hu/api/trackback/id/tr531637440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása