Magyar Focihuligánok

2010.01.13. 19:15


Focihuliganizmus felsőfokon
Magyarországon


http://www.presidentpoker.hu/wp-content/uploads/2009/10/poker_ujpest_fradi.jpg












Énis voltam focihuligán még úgy jó egy két éve. kihatással is volt a mostani életemre és szerintem nevelő hatású volt.Mindenesetre most szeretném bemutatni a két nagycsapat:
a FRADIKA és az ÚJPEST huligáni táborát. Én nemkötődöm egyik csapathozsem így pártatlan tudok mesélni,de ha arra kerül a sor inkább a Fradika melledt állok.
Mint tudjuk a lilák és a zöldfehérek már sok összecsapásban vettek részt amit ha jólszámolom eddig átlagban a Fradi nyert de annyi verekedés volt már hogy ezt nem lehet ténylegessen megállapítani.Annyi biztos hogy minda két csapat igen harcias de a Fradisták ezt még előszeretettel villogtatják is és ha a külföldi klubbokat,gengeket nézzük,kérdezzük mind aztmondják hogy a zsöldveférek Magyarhonban a legharciasabb klubb. Annyi legyen megírva vagyon ide egyszer s mindenkorra hogy mindenki szíve joga kihez csatlakozik a harc szinte örökleszmár és majd egyetlen nagy csatában eldől kinyer.

Addigis nézzük a videókat!




FRADIKA









UTE

 
 

 







és a végére egykis mulatság

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetijobb.blog.hu/api/trackback/id/tr711670139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása