Iskolai feladat

2010.01.25. 15:20

Az Irodalom tanárom azt a házit adta hogy írjam le mit gondolok hát itt van :



Mit gondolok a mai világról


   Magyarország Mátyás halála óta hanyatlik,mert akkor rést találtak rajtunk a körülöttünk lévő népek kik kufárok voltak s kapzsiak. Még mikor testvéreink az Avarok , Székelyek , Kunok segítségül hívtak haza minket ide a Kárpátok gyűrűjébe,hogy továbbra is élhessen a Szkíta az őshazában, már akkor egy külső erő akarta megingatni a Magyart. Ez az erő a Germán Királyság volt aki a Kereszténységet használta álcaként. Sok ember elfeledi,hogy a Magyar mikor már elment innen az őshazából keresztet viselt a nyakában. Eddig a visszatekintés a régi dicső korokba hol őseink 52 hadjáratból kettőt vesztettek s azt  is megtoroltuk (bár a győztes hadjáratokat „valamiért” nem tanítják az iskolákban. A Szkíta vallásról a Mezopotámiai Szkítákról s az írás feltalálásáról,annak a mi részünkről lévő oldalát nem tudni de valahogy kihagyják a történelem könyvekből.),hogy lássuk mivé lett a Magyar s ,hogy felismerjük útban van a népünk az emberek tudatlanok s robotolnak ez itt a baj.
  Mátyás meghalt s jött a Török majd a Labanc,de az ország népe mindig összetartott, mígnem jött 1920 júli. 4. feldarabolták az országot, a kenyér háromnegyede odalett. Egész addig egység uralkodott a Tóth fonta a kosarat az Olábh vágta a fát a Rácz szántott vetett s a Horvát tengerre szállt. A mai fiatalság fel sem fogja ezt s odáig süllyedt ez a nép ,hogy népszavazásban tagadta meg saját testvéreit. Vagy el sem ment  szavazni Szittya testvéreink sorsáért dolgáért. 6 000 000 áldozatot számlált ez az arcátlanság és saját magunk köptük vele szemközt. A Tóth nyelvtörvény ellen sem teszünk semmit. Senki sem eszmél csak pusztul a népünk. A  pázák tele hússal ruhában járó állatok!
S míg a Nemzet mely egykor hatalmas volt csak szunnyad a nyeleve is pusztul a legékesebb kincse.
hisz egy 50 évvel ezelőtt élt ember gondolta volna, hogy olyan szavakat fogunk használni mint: „sirályság” meg „bevállalni” és még sorolhatnám. Amíg a KÍSZ helyett a koleszban szárítják a füvet a Budai „nagycirkuszban” az országháznak nevezett létesítményben néhány ember kiknek elvileg 1989-ben vissza kellett volna lépniük a posztjukról osztják az észt és a téren a rendőrképviselő biztan állítja, hogy: „A sün egy szőrös, aranyos, szeretnivaló állat.” A közszolgáltatásról itt nem is ejtenék szót csak annyit fűznék hozzá, hogy a tarifákat ég mindig a 13 szabadkőműves zsidó család irányítja Mayer Amscher Rodchild vagyonából ami a világ pénzforgalmának állítólag a felét teszi ki. A benzin és olaj árak az egekben ezáltal a szállítás is drágább így mindennek megy fel az ára rengeteg a tömeges leépítés ezáltal a munkanélküli és a csöves. Itt az ország szélén még jobb a helyzet mert akit kirúgnk legfeljebb kimegy egyik Labanchoz és takarít vagy gyomot kapál. A mai Magyar már nemtudja miaz a Virtus vagy Becsület Tartás.  Azt mondják mindenkit fogadjunk be legyen béke s,  Europa majd megvéd. Óh igen olyannyira véd, hogy szeretné ha kihalnáni.
  Végezetül annyit, hogy :   Bár a gálya van felül,
                                                De azért a víz az úr!

Ehhez tartsátok magatok Atyafiak s testvérek, Magyarok!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetijobb.blog.hu/api/trackback/id/tr281700897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása