Április 11.-ke közeleg

2010.03.31. 23:14

Adjon az Isten SZEBB JÖVÖT bajtársak!
Április 11.-ke közeleg és sajnos nem lehet tudni hogy mi fog történni.
Tudjátok jól, hogy az MSZP most telyesen kiesett a játszmábol, akkor is ha még pár vénasszony még ott ál és figyel a mondókákra:D
Tudjuk azt is, hogy az MDF akármennyire is próbálkozik, semmi esély nincs.(Hála az égnek)
Viszont akármennyire is reménykedünk abban, hogy  a JOBBIK 2010-ben megnyeri a választásokat, be kell lássuk hogy nehéz lessz. Nehéz lessz, mert a Fidesz a trükjeivel sokra megy és ez a fögond. Ezért írok most mint büszke székely és hazafi a blogba egy héttel a választások elött, hogy most minden erötökre szükség van, nem csak rátok akik ezt a blogot olvassák (ezért hálás köszönet), hanem minden magyar emberre, hogy 2010 Április 12.-kén egy szebb jövö elé nézhessünk. A hazának szüksége van rátok! Így hát kérek minden 18 éves elmúlt hazafit, hogy a választásokon ha a fülkébe mennek, ne röktön döntsenek, hanem várjanak egy picit és gondolkozzanak.

Én már elöre is SZEBB JÖVÖT kívánok nektek és kommenteket várunk a cikkekre;)
 

Szerző: Rockjam

Szólj hozzá!

Címkék: rockjam

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetijobb.blog.hu/api/trackback/id/tr611885630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása